WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.8 GSI 115PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.8 GSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 1.8 GSI

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Hatchback

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.