100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.8 E 100PK
Bouwjaar 10-1985 - 08-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.8 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 1.8 E

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Hatchback

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.