WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.6 S 90PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 1.6 S

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemschoenenRENAULT StabilisatorstangenOLDSMOBILE Remklauwen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke OPEL KADETT E Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

NULL