WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.6 D 54PK
Bouwjaar 09-1984 - 01-1989

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.6 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 1.6 D

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER ABS sensorenPLYMOUTH RemcilindersFORD Remklauwen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Hatchback

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.