WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.4 S 75PK
Bouwjaar 01-1990 - 08-1991

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.4 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT E Hatchback 1.4 S dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.