WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.3 S 75PK
Bouwjaar 09-1984 - 08-1987

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback 1.3 S

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL KADETT E Hatchback. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.