WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Hatchback 1.2 55PK
Bouwjaar 09-1984 - 07-1986

ABS sensoren OPEL KADETT E Hatchback 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT E Hatchback 1.2

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER WielnavenMAZDA RemcilindersVOLVO Remblokken. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Hatchback

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.