100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Cabriolet 2.0 GSi 156PK
Bouwjaar 09.1990 - 05.1992

ABS sensoren OPEL KADETT E Cabriolet 2.0 GSi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Cabriolet 2.0 GSi

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT E Cabriolet past. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.