100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Cabriolet 2.0 150PK
Bouwjaar 09-1990 - 05-1992

ABS sensoren OPEL KADETT E Cabriolet 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Cabriolet 2.0

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL KADETT E Cabriolet. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemslangenLDV DraagarmenDAIMLER Stabilisatorstangen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.