WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT E Cabriolet 1.6 i 75PK
Bouwjaar 10-1986 - 02-1993

ABS sensoren OPEL KADETT E Cabriolet 1.6 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT E Cabriolet 1.6 i

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL KADETT E Cabriolet komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenINFINITI RemschoenenIVECO ABS sensoren. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.