WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D Stationwagen 1.6 S 90PK
Bouwjaar 09-1981 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D Stationwagen 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D Stationwagen 1.6 S

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT D Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.