WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 S 75PK
Bouwjaar 08-1979 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 S

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF StabilisatorstangenINFINITI RemschijvenCADILLAC ABS sensoren. Elke OPEL KADETT D Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Rofren, ATE, TRW, Zimmermann en Pagid De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.