WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 N 60PK
Bouwjaar 08-1979 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 N

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D Stationwagen 1.3 N

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT SpoorstangMAZDA RemblokkenIVECO Remklauwen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D Stationwagen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.