WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D Stationwagen 1.2 S 60PK
Bouwjaar 08-1979 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D Stationwagen 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D Stationwagen 1.2 S

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D Stationwagen

Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER DraagarmenSSANGYONG SpoorstangIVECO Wielnaven. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past.