WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D Stationwagen 1.2 53PK
Bouwjaar 08-1979 - 07-1982

ABS sensoren OPEL KADETT D Stationwagen 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D Stationwagen 1.2

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D Stationwagen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.