100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D 1.0 45PK
Bouwjaar 09-1979 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D 1.0

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT SpoorstangLINCOLN HandremkabelsMASERATI Remklauwen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.