WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D 1.0 41PK
Bouwjaar 09.1979 - 08.1982

ABS sensoren OPEL KADETT D 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D 1.0

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER StuurkogelsDODGE RemschijvenVOLVO Remtrommels. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.