100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D 1.8 GT/E 115PK
Bouwjaar 02-1983 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D 1.8 GT/E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D 1.8 GT/E

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemschijvenBUICK RemslangenCHRYSLER Stabilisatorstangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.