100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D 1.3 S 75PK
Bouwjaar 08-1979 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D 1.3 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WielnavenSKODA WiellagersSUBARU Remslangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT D 1.3 S past. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Gietijzer komt minder veel voor als component.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.