100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT D 1.2 55PK
Bouwjaar 08-1982 - 08-1984

ABS sensoren OPEL KADETT D 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT D 1.2

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI FuseekogelsLDV WiellagersALFA ROMEO Stabilisatorstangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT D

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past.