WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C 1.6 S 75PK
Bouwjaar 09-1976 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C 1.6 S

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT C dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORD RemklauwenBEDFORD RemcilindersPORSCHE Draagarmen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.