WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C 1.2 55PK
Bouwjaar 08-1973 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C 1.2

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT C, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.