100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C 1.2 52PK
Bouwjaar 08-1973 - 04-1977

ABS sensoren OPEL KADETT C 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C 1.2

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARU RemblokkenCITROEN WielnavenLDV Stabilisatorstangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.