100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C 1.0 40PK
Bouwjaar 01-1974 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C 1.0

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo