100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C Stationwagen 1.6 S 75PK
Bouwjaar 05-1977 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C Stationwagen 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT C Stationwagen 1.6 S dealer of de onderdelen passen op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C Stationwagen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.