100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C Stationwagen 1.2 S 60PK
Bouwjaar 08-1973 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C Stationwagen 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C Stationwagen 1.2 S

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL KADETT C Stationwagen komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemtrommelsPONTIAC WiellagersLADA Wielnaven. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.