100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C Coupé 1.9 GT/E 105PK
Bouwjaar 09-1975 - 07-1977

ABS sensoren OPEL KADETT C Coupé 1.9 GT/E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C Coupé 1.9 GT/E

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN ABS sensorenSEAT RemschoenenSSANGYONG Remtrommels. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C Coupé

Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer komt minder veel voor als component. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.