WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C Coupé 1.6 S 75PK
Bouwjaar 05-1977 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C Coupé 1.6 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C Coupé 1.6 S

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C Coupé

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.