WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C Coupé 1.2 S 60PK
Bouwjaar 08-1973 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C Coupé 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C Coupé 1.2 S

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL KADETT C Coupé.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI ABS sensorenOLDSMOBILE SpoorstangSKODA Wielnaven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.