WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C City 1.2 52PK
Bouwjaar 05-1975 - 04-1977

ABS sensoren OPEL KADETT C City 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT C City 1.2

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL KADETT C City, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.