100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT C City 1.0 40PK
Bouwjaar 05-1975 - 07-1979

ABS sensoren OPEL KADETT C City 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT C City 1.0

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT C City past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.