WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren OPEL KADETT C

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je OPEL KADETT C uitvoering
Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS-sensor op uw OPEL KADETT C uitlezen

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Nu besteld, is morgen GRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen
iDeal
CreditCard
PayPal
AfterPay
Bancontact
SOFORT Banking
KBK/CBC Payment
Belfius
Przelewy24

PostNL
DPD