WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B 1.1 SR 60PK
Bouwjaar 11-1966 - 07-1971

ABS sensoren OPEL KADETT B 1.1 SR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B 1.1 SR

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.