100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B 1.1 S 55PK
Bouwjaar 09-1965 - 07-1971

ABS sensoren OPEL KADETT B 1.1 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B 1.1 S

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.