WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B 1.1 50PK
Bouwjaar 08-1971 - 08-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B 1.1

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemschijvenPEUGEOT RemklauwenGMC Fuseekogels.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ABS, Rofren en Brembo Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

NULL