100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B 1.1 45PK
Bouwjaar 09-1965 - 07-1971

ABS sensoren OPEL KADETT B 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B 1.1

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT B past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.