WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Stationwagen 1.5 64PK
Bouwjaar 08-1971 - 07-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B Stationwagen 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B Stationwagen 1.5

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Stationwagen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensoren in het wiellager

Gietijzer komt minder vaak voor als component. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.