WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Stationwagen 1.1 50PK
Bouwjaar 08-1971 - 08-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B Stationwagen 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B Stationwagen 1.1

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN RemschijvenALFA ROMEO RemklauwenGMC Handremkabels. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Stationwagen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.