WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Stationwagen 1.1 45PK
Bouwjaar 09-1965 - 07-1971

ABS sensoren OPEL KADETT B Stationwagen 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Stationwagen 1.1

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI SpoorstangDODGE RemschijvenLINCOLN Remblokken.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL KADETT B Stationwagen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Brembo, ATE, Zimmermann, Rofren, Pagid, Textar en Jurid Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.