100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Coupé 1.5 64PK
Bouwjaar 08-1971 - 07-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B Coupé 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT B Coupé 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Coupé

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.