WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Coupé 1.1 55PK
Bouwjaar 09-1965 - 07-1971

ABS sensoren OPEL KADETT B Coupé 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL KADETT B Coupé 1.1 past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Coupé

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI FuseekogelsSKODA RemschoenenIVECO Stabilisatorstangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.