100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL KADETT B Coupé 1.1 50PK
Bouwjaar 08-1971 - 08-1973

ABS sensoren OPEL KADETT B Coupé 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL KADETT B Coupé 1.1

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de OPEL KADETT B Coupé dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WielnavenJAGUAR StabilisatorstangenSSANGYONG Fuseekogels. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, ABS, Pagid, Rofren, Bosch, Zimmermann en TRW De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.