100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL GT 1.1 60PK
Bouwjaar 09-1968 - 12-1970

ABS sensoren OPEL GT 1.1

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL GT 1.1

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw OPEL GT

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI RemschijvenHYUNDAI SpoorstangHONDA Remschoenen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.