100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA C Bestelwagen 1.7 CDTi 101PK
Bouwjaar 08-2003 - 12-2012

ABS sensoren OPEL CORSA C Bestelwagen 1.7 CDTi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA C Bestelwagen 1.7 CDTi

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke OPEL CORSA C Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.