100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A TR 1.3 60PK
Bouwjaar 09-1985 - 10-1987

ABS sensoren OPEL CORSA A TR 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A TR 1.3

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL CORSA A TR past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK ABS sensorenOLDSMOBILE WiellagersROVER Wielnaven. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.