100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A TR 1.0 45PK
Bouwjaar 09-1982 - 09-1992

ABS sensoren OPEL CORSA A TR 1.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A TR 1.0

Wij controleren altijd bij de OPEL CORSA A TR dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.