WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A Hatchback 1.6 GSI 100PK
Bouwjaar 05-1988 - 03-1992

ABS sensoren OPEL CORSA A Hatchback 1.6 GSI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A Hatchback 1.6 GSI

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A Hatchback

Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensoren in het wiellager

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.