100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A Hatchback 1.4 S 72PK
Bouwjaar 01-1990 - 03-1993

ABS sensoren OPEL CORSA A Hatchback 1.4 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A Hatchback 1.4 S

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS en Bosch

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A Hatchback

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensoren in het wiellager

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET StuurkogelsSEAT RemschijvenLAMBORGHINI ABS sensoren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!