100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A Hatchback 1.4 i 60PK
Bouwjaar 01-1990 - 03-1993

ABS sensoren OPEL CORSA A Hatchback 1.4 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A Hatchback 1.4 i

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensoren in het wiellager

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A Hatchback

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.