100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA A Hatchback 1.2 S 55PK
Bouwjaar 09-1982 - 02-1990

ABS sensoren OPEL CORSA A Hatchback 1.2 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL CORSA A Hatchback 1.2 S

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL CORSA A Hatchback

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.